Стукалін Владислав Олександрович

Стукалін Владислав Олександрович

Керівник Центру

Інформація

  • УніверситетНаціональний медичний університет ім. О.О.Богомольця

Контактна інформація

Розклад консультацій

  • Чт14:00-16:00

Керівник центру відновної медицини, лікар фізичної та реабілітаційної медицини

Кваліфікаційна категорія

Вища

1992 – Апітерапії ( Інститут здоров’я сім’ї м. Анапа )

1993 – Рефлексотерапія (КМАПО)

1993 – Фітотерапія, гомеопатія, ірідодиагностика (Республіканська наукова школа нетрадиційної медицини, КМІ ім. акад. О.О. Богомольця)

2002 – Удосконалення «Медична реабілітація хворих з захворюваннями нервової та опорно-рухової системи» (КМАПО)

2003 – Атестація з рефлексотерапії на 1 категорію (КМАПО)

2007 – Атестація з фізіотерапії на 2 категорію (НМАПО)

2009 – Атестація з фізіотерапії на вищу категорію (НМАПО)

1991 р – продовжив працювати в якості лікаря-нейрохірурга в НДІ нейрохірургії.

З 1993 року розпочав власну ліцензовану МОЗ України приватну лікарську практику

З 1998 по 2007рік, поєднуючи лікарську практику з викладацькою діяльністю, під керівництвом доктора медичних наук, професора, Лауреата Державної премії України, Заслуженого діяча науки та техніки України  І.З. Самосюка   провів  36 виїзних семінарів в Польщі (Варшава, Торун, Гданьск, Вроцлав) та 16 в Україні з реабілітації.

З 2004 року очолив роботу в якості керівника реабілітаційного відділу  приватної науко-медичної установи, а  з  2005 по 2007 рік  співпрацював  з санаторієм ДУС «КОНЧА-ЗАСПА», надаючи консультації в якості лікаря-невропатолога та застосовуючи в реабілітаційному лікуванні пацієнтів санаторію нетрадиційні методи лікування – гомеопатію, рефлексотерапію, гірудо- та апітерапію.

У 2007 році був запрошений у КЛ «ФЕОФАНІЯ» ДУС на посаду завідуючого фізіотерапевтичного відділення  з метою розвитку та реорганізації служби з надання реабілітаційної допомоги пацієнтам на ранньому, стаціонарному етапі.

У 2009 році  на розгляд адміністрації лікарні подав  концепцію  розвитку підрозділу. В 2011 році була розпочата реорганізація та створений новий структурний підрозділ – ЦЕНТР ВІДНОВНОЇ МЕДИЦИНИ, до складу якого увійшли відділення:  фізіотерапевтичне,  лікувальної фізкультури та  нетрадиційних методів лікування.

Освіта

    • З 1984 – 1986 військова медична академія ім. С.М.Кірова, м. Ленінград
    • 1987 – 1991 Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця, м. Київ, за фахом «Лікувальна справа»
    • 1991 – інтернатура в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика за фахом «Нейрохірургія»

Спеціалізації

    • 1991 – спеціалізація з нейрохірургії
    • 1999 – спеціалізація з рефлексотерапії
    • 2000 – спеціалізація з фізіотерапії
    • 2011 – спеціалізація з лікувальної фізкультури
    • 2018 – спеціалізація з неврології
    • 2021 – спеціалізація «Лікар фізичної та реабілітаційної медицини»

Методики лікування

Фізична реабілітація, апаратна фізіотерапія, ультразвукова терапія, лікування акупунктурою, теплові процедури, електротерапія.

Досягнення

Член Українського товариства фізичної та реабілітаційної медицини, член української Асоціації Акупунктури та Лазеротерапії, член Всеукраїнської Асоціація фізіотерапевтів та Курортологів.

Подяка від Державного управління справами Президента України; Орден Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого III-го ступеня; подяка за вагомий особистий внесок в спільну справу – організацію, створення, розбудову та подальший розвиток європейської моделі охорони здоров’я, комплексної системи реабілітації, формування та реалізацію державної політики щодо втілення європейських стандартів медичної допомоги, активну участь у роботі над законопроектом «Про попередження інвалідності та систему реабілітації в Україні».

Народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров`я.

Подяка від імені «Всеукраїнської асоціації фізіотерапевтів та курортологів» за професіоналізм, активну громадянську позицію, відповідальність, порядність, вагомий особистий внесок у розбудові системи реабілітації в Україні.

Активна наукова робота,участь у академічній роботі, доповіді на конференціях, проведення навчально-просвітницьких семінарів, більше 20 наукових публікацій, написання та друк методичних рекомендацій.

В 2015 році отримав патент на винахід «СПОСІБ ЛІКУВАННЯ ДОРСОПАТІЇ ПОПЕРЕКОВОГО ВІДДІЛУ ХРЕБТА».

Стажування в реабілітаційному відділенні медичного приватного Центру травматології та ортопедії “КАРОЛІНА” ul. Pory 78, Warszawa. Стажування, тренінг з ОСТЕОПАТІЇ  (PRAHA, BTL -industries)

Навчання в США – “A Double-Blind, Controlled Phase 2 Study of the Safety and Efficacy of Modified Stem Cells (SB623) in Patients with Chronic Motor Deficit from Traumatic Brain Injury (TBI)” за підтримки компанії  Biorasi & SanBio  USA,  USA, LA.CA ., UC Irvine – Sue and Bill Gross Hall Stem Cell Research Center

Конференції

Приймає активну участь у якості слухача та доповідача на національних і міжнародних конференціях, семінарах та виставках

© Клінічна лікарня "Феофанія" ДУС
Використання матеріалів (логотипів, фотографій, статей) - заборонено правовласником. тел. 380442994910